Беглика Free Fest пробуждане – 25-29 август 2016

1416
Беглика Free Fest пробуждане - близо до Велинград

В края на август ни очаква поредното издания на Беглика Free Fest пробуждане, близо до Велинград,

в чудните поли на Родопите, в приказната и често наричана твърде мистериозна, за да бъде поредната обикновена природна забележителност местност Беглика, за пореден път ще се насладим на годишно лятно издание на прочутия Беглика Free Fest.

Целящ не само да ни зареди по време на летните емоции, приключения и ваканция, фестът е нещо повече от събиране с приятели, в приятна атмосфера и сред приятна естествена среда.

По традиция, фестът близо до Велинград цели да провокира у нас духовното, да ни накара, както се казва да се пробудим от злободневието и да надникнем там, където материалното е далеч по-маловажно от духовното.

Разбира се, не очаквайте скучни беседи и нощна тишина на феста. Близо до Велинград ще се чуват музикалните творения на Влада Томова и Koza Mostra, както и на много други познати и не толкова познати алтернативни банди и изпълнители.

Беглика Free Fest пробуждане - близо до Велинград 2
Снимка от феста
  • Беглика Free Fest се организира за края на месец август. Можете да закупите двудневни или тридневни билети за цена от 50 до 60 лв.
  • Точният период на провеждането на мероприятието близо до Велинград е от 25 до 29 август. В ивента са организирани три основни посоки за така нареченото пробуждане, като основни акценти ще са върху себепознанието и здравето.
  • Духовните учители на събитието ще ви посветят в тайните на емоционалния мир със себе си, докато бандата Koza Mostra буквално е решила да взриви местната аудитория с новите си парчета по подготвяния нов албум.
Беглика Free Fest пробуждане - близо до Велинград 3
Снимка от феста 2

В допълнение, Беглика Free Fest ще отвори едно ново местенце на своята територия за дискусии и духовно извисяване, а именно Островът на тишинавтите. Наблизо ще можете да се насладите и на импровизиран цирк сред гората, много йога и още повече забавления за най-малките посетители.

Ако по това време ще бъдете на почивка в спа столицата на Балканите, Велинград, не пропускайте да се присъедините към вълнуващия Беглика Free Fest! Със сигурност, ще успеете да разнообразите ваканцията си, а необичайните и силно зареждащи с положителна енергия събития на територията на феста ще ви отворят посоката за завръщането към себе си, към вътрешния ви мир.

Звучи вълнуващо и мистично, нали? Елате да преживеем тази мистика заедно и не забравяйте да вземете повече приятели, децата или най-близките си хора. За всеки има място на Беглика Free Fest! Гарантираме ви страхотно настроение!

Дата и час на провеждане:

от 12:00 на 25 август до 10:00 на 29 август.

Билети: ticketlogic.bg

Място: Язовир Голям Беглик. Прочетете още за резерват Беглика.

Comments

comments