Велинград BOUTIQUE – CAN I ART

2480

Велинград BOUTIQUE CAN I ART – Български дизайнерски дрехи без граници…

Познато ли ви е чувството на отегчение, предизвикано от еднотипните дрехи, предлагани по абсолютно всички магазини, през които минете по главната улица, бутиците и моловете на големия град? Мислите си, че в онлайн магазините положението е съвсем различно? Нищо подобно…Всъщност, това е самата неприятна част на масовото производство на дрехи. Днес ще си купиш пола, но утре по път за работа ще я видиш на още поне 3-4 момичета в метрото, в магазина, а дори и на самото ви работно място. Това ли е класа във външния вид и това ли е индивидуалния стил, към който се стремите? Нищо подобно…Но каузата не е изгубена…!

Заложете на дизайнерските дрехи! Нещо повече – заложете на българските дизайнерски дрехи, защото родните предложения в това отношение съвсем не са за изпускане. А днес ви даваме и специална идея за това от къде да си намерите уникални и качествени дрехи за жени с оригинален и неповторим дизайн – CAN I ART!

Велинград BOUTIQUE CAN I ART - Velingrad SPA

  • CAN I ART е бутик с богата галерия от дизайнерски облекла за жени със собствен блясък, който, за щастие, няма да намерите в никой банален магазин от търговския център, или върху своя приятелка. Бутикът залага на нетрадиционното, като умело съчетава спортния с елегантния стил, но основната му линия, категорично, е младежката. Необичайните принтове, ярките цветове и разчупените кройки са едновременно нестандартни, но и универсални за всякакви фигури и характери. Без значение дали сте дамата в средата на епицентъра на купона, или се придържате към по-стегнат, но провокативен стил, в CAN I ART ще намерите каквото ви е нужно. Материите са от високо качество, а ръчната изработка на всеки отделен артикул си личи отдалеч – неподправен стил и великолепна класа в боравенето с различни модни трендове и класически концепции.
  • Ако ви е писнало от еднообразието на вашия гардероб, време е да преоткриете богатството и красотата на съвременните български дизайнерски дрехи. Можете да посетите онлайн бутика на CAN I ART тук. Ако искате обаче да видите, докоснете и да се вдъхновите от моделите на живо, заповядайте във фирменото ателие на CAN I ART. Намира се във Велинград 4600 ул.Яко Молхов №18 (до Хотел „АЛЕГРА“ ,под „ГРАНД ХОТЕЛ ВЕЛИНГРАД“).
  • Телефон за връзка: 0898 66 15 20

CAN I ART дава свобода на избор и крила за дамите, които не са от стадото, а истински птици с голямо въображение, харизма и романтична натура! Очакваме ви!

Местоположение на BOUTIQUE CAN I ART – Велинград

Comments

comments