Парк хотел Двореца

0
1208
Парк хотел Двореца - Велинград
Снимка: Dvoretsa.com

Парк хотел Двореца е един от първите хотели във Велинград.

Петзвездният хотел се намира в красива борова местност, на около 3 километра от единствения карстов извор на Балканския полуостров – Клептуза. Хотелът има красива гледка към планината, града и минералните басейни.

Парк хотел Двореца - Велинград 2
Снимка: Dvoretsa.com

Дворецът разполага със 106 модерно обзаведени стаи. Част от тях са 8 единични стаи, които са от мансарден тип, 16 двойни стаи – подобни на мезонет, двойни стаи, малки апартаменти, 3 големи апартамента и един президентски. Разбира се, има всички удобства, включително обособени 10 стаи за хора с увреждания.

  • Както знаете, Велинград е известен със своите лечебни минерални свойства. Това е основната и на SPA процедурите в града. Хотелът не прави изключение в това отношение. За вашето здраве се грижат най-добрите медицински специалисти, а процедурите ще ви карат да се връщате отново и отново. Смело можем да кажем, че в хотела гостите се прераждат. Те си тръгват с усмивка на лице, отпочинали и с напълно рестартирано от стреса и умората тяло!
  • Също така, хотелът разполага и с 3 конферентни зали. Те са оборудвани с естествено осветление, модерна мултимедия. На територията на хотела има и напълно модерен офис център, където имате денонощно достъп до Интернет, копирни и факс услуги.
Парк хотел Двореца - Велинград 4
Снимка: Dvoretsa.com

В допълнение към хотела има и лоби бар, както и Виенска сладкарница, където можете да опитате различни видове сладкиши с уникални вкусове. Лятото хотелът отваря и своя бар-басейн Пещера, който е популярна дестинация и най-предпочитано място от гостите на хотела и града.

Като всеки друг хотел и Двореца има своя ресторант. Можете да откриете богато меню от национални и европейски ястия, диетично меню. Главният готвач от своя страна ще зарадва вкусовите ви рецептори с рядко срещани ястия и ще ви накара да се пренесете в съвсем различен свят! Ако сте любители на нощния живот, то можете да се насладите на един изключителен бар – бар 24 карата. Той сам говори за името си – изисканост!

Всяка една стая разполага с модерно обзавеждане, което включва мини бар, работно бюро, сешоар, хладилник и други удобства. Можете да се насладите и спортната програма, която вана за двама, процедура, с революционни методи за борбата срещу възрастта и още много други неща, грижещи се за здравето!

Парк хотел Двореца - Велинград 3
Снимка: Dvoretsa.com

Ако вече искате да посетите Велинград и да се насладите на уникалната природа, история и лечебни свойства, то заповядайте в хотел Двореца. Гарантираме ви, че ще се чувствате повече от преродени и заредени с невероятната сила на лечебната минерална вода!

Уебсайт: dvoretsa.com

Картa на местоположението на Хотел Здравец

Comments

comments

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.