Парк хотел Двореца

1358
Парк хотел Двореца - Велинград
Снимка: Dvoretsa.com

Парк хотел Двореца е един от първите хотели във Велинград.

Петзвездният хотел се намира в красива борова местност, на около 3 километра от единствения карстов извор на Балканския полуостров – Клептуза. Хотелът има красива гледка към планината, града и минералните басейни.

Парк хотел Двореца - Велинград 2
Снимка: Dvoretsa.com

Дворецът разполага със 106 модерно обзаведени стаи. Част от тях са 8 единични стаи, които са от мансарден тип, 16 двойни стаи – подобни на мезонет, двойни стаи, малки апартаменти, 3 големи апартамента и един президентски. Разбира се, има всички удобства, включително обособени 10 стаи за хора с увреждания.

  • Както знаете, Велинград е известен със своите лечебни минерални свойства. Това е основната и на SPA процедурите в града. Хотелът не прави изключение в това отношение. За вашето здраве се грижат най-добрите медицински специалисти, а процедурите ще ви карат да се връщате отново и отново. Смело можем да кажем, че в хотела гостите се прераждат. Те си тръгват с усмивка на лице, отпочинали и с напълно рестартирано от стреса и умората тяло!
  • Също така, хотелът разполага и с 3 конферентни зали. Те са оборудвани с естествено осветление, модерна мултимедия. На територията на хотела има и напълно модерен офис център, където имате денонощно достъп до Интернет, копирни и факс услуги.
Парк хотел Двореца - Велинград 4
Снимка: Dvoretsa.com

В допълнение към хотела има и лоби бар, както и Виенска сладкарница, където можете да опитате различни видове сладкиши с уникални вкусове. Лятото хотелът отваря и своя бар-басейн Пещера, който е популярна дестинация и най-предпочитано място от гостите на хотела и града.

Като всеки друг хотел и Двореца има своя ресторант. Можете да откриете богато меню от национални и европейски ястия, диетично меню. Главният готвач от своя страна ще зарадва вкусовите ви рецептори с рядко срещани ястия и ще ви накара да се пренесете в съвсем различен свят! Ако сте любители на нощния живот, то можете да се насладите на един изключителен бар – бар 24 карата. Той сам говори за името си – изисканост!

Всяка една стая разполага с модерно обзавеждане, което включва мини бар, работно бюро, сешоар, хладилник и други удобства. Можете да се насладите и спортната програма, която вана за двама, процедура, с революционни методи за борбата срещу възрастта и още много други неща, грижещи се за здравето!

Парк хотел Двореца - Велинград 3
Снимка: Dvoretsa.com

Ако вече искате да посетите Велинград и да се насладите на уникалната природа, история и лечебни свойства, то заповядайте в хотел Двореца. Гарантираме ви, че ще се чувствате повече от преродени и заредени с невероятната сила на лечебната минерална вода!

Уебсайт: dvoretsa.com

Картa на местоположението на Хотел Здравец

Comments

comments