Хотел Здравец във Велинград

939
Хотел Здравец във Велинград

Хотел Здравец във Велинград е разположен в красива местност, която е заобиколена от борова гора.

Хотелът се намира в централната част на града, като има гледка към много градски паркова. Независимо дали ще посетите балканската столица за Wellness и SPA процедурите – Велинград, по работа, лечение или почивка, то няма да останете разочаровани от хотел Здравец.

Хотел Здравец във Велинград 4
Снимка: gogo.bg

Хотел Здравец разполага с невероятен ресторант, който предлага, както традиционна, така и европейска кухня. Към менюто също така е добавена и арабската кухня. Мястото е подходящо за рождени дни, банкети или пък вечеря с любимите хора. Също така, на територията на хотела има и кафе — градина, където можете да прекарате следобеда или пък да изпиете сутрешното си кафе, загледани в невероятната гледка.

Хотел Здравец във Велинград 2
Снимка: hotel-zdravets.com
  • Част от услугите на хотела са да предостави висококачествен достъп до Интернет, охрана, паркинг, обслужване по стаите, денонощна рецепция, пране, достъп до медицински услуги, включително и зъболекар, сейфове, където можете да съхраните ценностите си, наемане на кола и асансьор на всеки етаж, удобни вход и изход.
  • На територията на хотел Здравец Wellness и СПА има четири конферентни зали, които са подходящи за вашите събития. Конферентните зали са оборудвани с най-добрата мултимедия, разполагат с хубава гледка, озвучаване, флип чат, лаптоп. Залите разполагат със собствено осветление и централа климатизация. Персоналът на хотела може да организира вашето събитие, било то голямо или малко.
  • Колкото до стаите, те са обзаведени по най-високи стандарти. Разполагате с висококачествена връзка с Интернет, wi-fi, мини бар, сейф, пожарогасителна система, паник бутон, който можете да използвате при всякакви екстремни ситуации. Стаите са подходящи и за хора, които имат проблеми с дихателните пътища. Във всяка една стая има баня, която е обзаведена по най-модерните тенденции.
Хотел Здравец във Велинград 3
Снимка: hotel-zdravets.com

Хотелът предлага и множествено забавления. Можете да се възползвате от минералните басейни, които са с лечебни свойства, както и масажи. След всяка една процедура ще се чувствате преродени. За най-малките гости има специален детски басейн и забавления, които да ги забавляват, докато вие си поемете глътка въздух. В басейните има опция и за подводни масажи, които тонизират допълнително тялото и премахват всякакви видове болежки. Около всеки басейн има шезлонги. Така в най-слънчевия град, можете да се насладите на слънчевите лъчи и да хванете и малко тен или пък просто да се излежавате и да се радвате на прекрасното време и почивка.

Във Велинград, освен лечебния туризъм има и много исторически забележителности, които ще обогатят вашия престой и ще оставят хубави спомени, които определено ще ви накарат да се върнете отново на това прекрасно място!

Уебсайт: hotel-zdravets.com

Картa на местоположението на Хотел Здравец

Comments

comments