Хотел Здравец във Велинград

0
817
Хотел Здравец във Велинград

Хотел Здравец във Велинград е разположен в красива местност, която е заобиколена от борова гора.

Хотелът се намира в централната част на града, като има гледка към много градски паркова. Независимо дали ще посетите балканската столица за Wellness и SPA процедурите – Велинград, по работа, лечение или почивка, то няма да останете разочаровани от хотел Здравец.

Хотел Здравец във Велинград 4
Снимка: gogo.bg

Хотел Здравец разполага с невероятен ресторант, който предлага, както традиционна, така и европейска кухня. Към менюто също така е добавена и арабската кухня. Мястото е подходящо за рождени дни, банкети или пък вечеря с любимите хора. Също така, на територията на хотела има и кафе — градина, където можете да прекарате следобеда или пък да изпиете сутрешното си кафе, загледани в невероятната гледка.

Хотел Здравец във Велинград 2
Снимка: hotel-zdravets.com
  • Част от услугите на хотела са да предостави висококачествен достъп до Интернет, охрана, паркинг, обслужване по стаите, денонощна рецепция, пране, достъп до медицински услуги, включително и зъболекар, сейфове, където можете да съхраните ценностите си, наемане на кола и асансьор на всеки етаж, удобни вход и изход.
  • На територията на хотел Здравец Wellness и СПА има четири конферентни зали, които са подходящи за вашите събития. Конферентните зали са оборудвани с най-добрата мултимедия, разполагат с хубава гледка, озвучаване, флип чат, лаптоп. Залите разполагат със собствено осветление и централа климатизация. Персоналът на хотела може да организира вашето събитие, било то голямо или малко.
  • Колкото до стаите, те са обзаведени по най-високи стандарти. Разполагате с висококачествена връзка с Интернет, wi-fi, мини бар, сейф, пожарогасителна система, паник бутон, който можете да използвате при всякакви екстремни ситуации. Стаите са подходящи и за хора, които имат проблеми с дихателните пътища. Във всяка една стая има баня, която е обзаведена по най-модерните тенденции.
Хотел Здравец във Велинград 3
Снимка: hotel-zdravets.com

Хотелът предлага и множествено забавления. Можете да се възползвате от минералните басейни, които са с лечебни свойства, както и масажи. След всяка една процедура ще се чувствате преродени. За най-малките гости има специален детски басейн и забавления, които да ги забавляват, докато вие си поемете глътка въздух. В басейните има опция и за подводни масажи, които тонизират допълнително тялото и премахват всякакви видове болежки. Около всеки басейн има шезлонги. Така в най-слънчевия град, можете да се насладите на слънчевите лъчи и да хванете и малко тен или пък просто да се излежавате и да се радвате на прекрасното време и почивка.

Във Велинград, освен лечебния туризъм има и много исторически забележителности, които ще обогатят вашия престой и ще оставят хубави спомени, които определено ще ви накарат да се върнете отново на това прекрасно място!

Уебсайт: hotel-zdravets.com

Картa на местоположението на Хотел Здравец

Comments

comments

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.