Хотели Велинград – Най посещавани от Велинград СПА

2002
Хотели Велинград - Най посещавани 2015

Хотели Велинград – Най посещавани 2015

Ако някой ви каже, че Велинград е едно изключително място, от което няма да искате да си тръгнете никога повече, то не са ви излъгали! Планинският курорт ще ви впечатли още от преминаването на табелата „Добре дошли във Велинград”. Невероятната природа, уникалните планински гледки и чистият въздух са само част от красотата на този град, към която няма как да останете безразлични.

Велинград разполага с много забележителности. Най-вероятно сте чували за изворът Kлептуза, за когото се носят легенди, които се предават от уста на уста векове наред. това е едно от местата, които трябва да посетите задължително. дори през зимата изворът Kлептуза е не по-малко впечатляващ и това, което ще видите няма как да не ви остави траен отпечатък в съзнанието до живот!

Историческите забележителности на града са не по-малко впечатляващи. На по-малко от 10 километра от него се намира крепостта Цепина, който е един от най-известните родопски замъци. За нея също се носят изключително интересни истории и легенди. Някои от тях звучат наистина като „приказка”, но няма да ви разваляме изненадата и ще оставим на местните хора да ви разкажат за тях. Преди това може да се запознаете с историята на града и неговите забележителности в детайли като посетите Историческият музей, в който се съхраняват над 1700 археологически находки с национална значимост.

След като приключите с обиколките в града, то скачайте в колата и вземайте картата. В близост до курорта има няколко места и забележителности, които задължително трябва да посетите – местността Юндола, Белмекен, Фотинските водопади, пещерата Лепеница и мостът „Кемера” са само част от тях!

Неслучайно Велинград беше удостоен с титлата „Спа столица на Балканите” през 2009 година. С многобройните си минерални извори и езера, в курортът са изградени десетки спа комплекси и центрове за рехабилитация. Велинградските води са наистина чудотворни и хора от целия свят идват тук, за да се възползват от техните лечебни свойства. Гарантираме ви, че, ако останете за няколко дни във Велинград, ще се почувствате като преродени!

Съветваме ви да си направите резервация възможно най-рано, тъй като е много трудно да си намерите свободна стая в реномираните хотели и комплекси в последният момент. Освен това ще може да се възползвате от промоционалните оферти, които пускат хотелиерите на промоционална цена преди началното на всеки сезон.

Както ще се убедите сами, във Велинград има десетки спа хотели и комплекси, но, ако за вас луксът и високото качество на първо място, то разгледайте офертите, които могат да ви предложат на тези места:

Гранд Хотел Велинград

Петзвездният хотел е може би най-доброто място, в което може да съчетаете полезното с приятното. Комплексът предлага изключителни условия за почивка и забавление. Освен това има и няколко зали, в които може да проведете важни бизнес срещи или мероприятия. Спа зоната пък разполага с всичко необходимо, за да не искате повече да излезете от стаите за релакс, където висококвалифицирани специалисти ще се погрижат да се почувствате като у дома си и същевременно да се отърсите от напрежението и да забравите за проблемите, които ви измъчват в ежедневието.

Роял Спа Велинград

Макар и четиризвезден хотел, Роял Спа Велинград не е за пренебрегване. Комплексът разполага с басейни, фитнес, салон за красота, модерен спа център, балнеология, детски кът, зала за игри, лоби бар и собствен ресторант. Гарнирано с модерни и уютни стаи, то трудно ще намерите по-добро място за релакс в планинският курорт. Хотелът е подходящ за семейна,романтична, бизнес и всякакъв друг вид почивка, за който се сетите!

Хотел Селект Велинград

Спа хотел Селект ще ви впечатли още от далеч. Нетрадиционната му фасада и зеленината, между която е разположен, подсказва за страхотните емоции, които ви очакват след като пристъпите прага на хотела! Комплексът предлага много забавления и възможности за максимален релакс сред природата. Няма как да не се впечатлите от спа центърът, който е изграден в стил характерен за Древен Рим. Това обаче, не бива да ви заблуждава. Там може да се подложите на популярни и не чак толкова популярни спа процедури. Ако не сте сигурни какво искате – оставете се в ръцете на квалифицираният персонал, който ще ви накара да се отпуснете максимално.

Хотел Аура Велинград

Това не е един от многото луксозни спа комплекси във Велинград! Аурата е нещо повече от това. Тя може да ви предложи неподозирани удобства, комфорт и страхотни емоции. Няма какво да говорим за стаите, ресторантът и останалите помещения в хотела. Посетете сайта на хотела и ще останете без думи! Освен модерният спа център, в хотел Аура Велинград може да се подложите на куп лечебни терапии и програми, за които може да научите повече в официалният уеб сайт на комплекса. Там е обяснено и написано всичко, което трябва да знаете, и единственото, което можем да допълним е – НЯМА ДА СЪЖАЛЯВАТЕ, ако изберете Аурата във Велинград!

Хотел Здравец Велинград

И не на последно място искаме да ви представим още един хотел, в който може да си прекарате повече от добре – хотел Здравец Велинград. Четиризвездният комплекс е един от сравнително новите хотели в планинският курорт, но бързо-бързо успява да добие популярност. Няма и как да бъде другояче, предвид висококачествените услуги и условия за почивка, които ще получите там!

Comments

comments