Конна база Сивек – автентичност, забавление, откъсване от реалността…

1418
Конна база Сивек - Велинград СПА
Конна база Сивек

Конна база Сивек – автентичност, забавление, откъсване от реалността…

Ако обичате конете и търсите възможност за допир и общуване с тях, първи стъпки в ездата или просто искате да се откъснете от ежедневието и да се потопите в една автентична, успокояваща и наистина впечатляваща среда сред природата, животните и любезни хора, конна база Сивек е идеалното място за вас. Тя ще ви вдъхнови, отпусне и накара да се пренесете в друга реалност и е почти невъзможно да не пожелаете да се завърнете тук отново – за да се качите отново на „вашия“ кон, с който сте направили първата си разходка в Сивек, за да си отдъхнете, за да се вдъхновите отново…

Конна база Сивек се появява на бял свят през 2007 година. За нея, собственикът разказва, че съвсем не бе планувана или изграждана като проект с години наред. Напротив – всичко започва с един кон. Той се казва Дъблин и е истински английски благородник, жребец, който щом те погледне можеш да се пренесеш назад, в някоя епоха, където конете са били начин да се прехраниш, предвижиш, отблъснеш врага си.

Конна база Сивек - Велинград СПА 2
Конна база Сивек
  • Днес, конна база Сивек разполага с всички модерни условия за конна езда – включително и опитни инструктори, разнообразни породи коне, в това число и понита за най-малките посетители, а също така и специална зона, където можете просто да се отдадете на общуването с конете, да ги нахраните. Дъблин вече си има и другари и към неговата компания в конна база Сивек можете да се запознаете с Тити, Нина и Макс.
  • В конна база Сивек можете да се пробвате и в някой от редовно организираните еднодневни до три и петдневни преходи с водач. Конете са такива, че всеки да пасва на различните нужди и степен на опит с тях на гостите – от начинаещи през напреднали до опитни ездачи. В конна база Сивек също така е осигурена и пълна екипировка за езда: каска, гамаши, нагайка и дъждобран и предлагаме застраховка на всички наши клиенти. Не на последно място, трябва да отбележим, че тук можете да участвате в импровизирани мини събития и фестивали, които дават на гостите възможността да се завърнат и преживеят отминали епохи като каменната ера, Средновековието.

Заповядайте в конна база Сивек. Тя се намира в сърцето на Родопите, в непосредствена близост до красивия и модерен спа курорт Велинград. Докоснете се до природата, общувайте с животните, избягайте от реалността!

Контакти и работно време на конна база Сивек –

Уебсайт – bghorses.com

Лятно работно време – 01.05 до 31.08

От 9:00 до 19:00 часа без почивен ден

Зимно работно време – 01.09 до 30.04

От 10:00 до 17:00 часа без почивен ден

Карта Конна база Сивек Велинград

Comments

comments