Конна база Сивек – автентичност, забавление, откъсване от реалността…

0
1327
Конна база Сивек - Велинград СПА
Конна база Сивек

Конна база Сивек – автентичност, забавление, откъсване от реалността…

Ако обичате конете и търсите възможност за допир и общуване с тях, първи стъпки в ездата или просто искате да се откъснете от ежедневието и да се потопите в една автентична, успокояваща и наистина впечатляваща среда сред природата, животните и любезни хора, конна база Сивек е идеалното място за вас. Тя ще ви вдъхнови, отпусне и накара да се пренесете в друга реалност и е почти невъзможно да не пожелаете да се завърнете тук отново – за да се качите отново на „вашия“ кон, с който сте направили първата си разходка в Сивек, за да си отдъхнете, за да се вдъхновите отново…

Конна база Сивек се появява на бял свят през 2007 година. За нея, собственикът разказва, че съвсем не бе планувана или изграждана като проект с години наред. Напротив – всичко започва с един кон. Той се казва Дъблин и е истински английски благородник, жребец, който щом те погледне можеш да се пренесеш назад, в някоя епоха, където конете са били начин да се прехраниш, предвижиш, отблъснеш врага си.

Конна база Сивек - Велинград СПА 2
Конна база Сивек
  • Днес, конна база Сивек разполага с всички модерни условия за конна езда – включително и опитни инструктори, разнообразни породи коне, в това число и понита за най-малките посетители, а също така и специална зона, където можете просто да се отдадете на общуването с конете, да ги нахраните. Дъблин вече си има и другари и към неговата компания в конна база Сивек можете да се запознаете с Тити, Нина и Макс.
  • В конна база Сивек можете да се пробвате и в някой от редовно организираните еднодневни до три и петдневни преходи с водач. Конете са такива, че всеки да пасва на различните нужди и степен на опит с тях на гостите – от начинаещи през напреднали до опитни ездачи. В конна база Сивек също така е осигурена и пълна екипировка за езда: каска, гамаши, нагайка и дъждобран и предлагаме застраховка на всички наши клиенти. Не на последно място, трябва да отбележим, че тук можете да участвате в импровизирани мини събития и фестивали, които дават на гостите възможността да се завърнат и преживеят отминали епохи като каменната ера, Средновековието.

Заповядайте в конна база Сивек. Тя се намира в сърцето на Родопите, в непосредствена близост до красивия и модерен спа курорт Велинград. Докоснете се до природата, общувайте с животните, избягайте от реалността!

Контакти и работно време на конна база Сивек –

Уебсайт – bghorses.com

Лятно работно време – 01.05 до 31.08

От 9:00 до 19:00 часа без почивен ден

Зимно работно време – 01.09 до 30.04

От 10:00 до 17:00 часа без почивен ден

Карта Конна база Сивек Велинград

Comments

comments

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.