Квартира Дафови Велинград

1655
Квартира Дафови Велинград СПА

Търсите ли си уютна и същевременно евтина квартира за почивка във Велинград, която може да ви предложи прекрасна гледка към невероятната природа на планинският курорт? Всъщност кой не търси такова място!? Ако планирате да прекарате няколко дни „насаме с природата” във Велинград, то несъмнено погледнете какви условия могат да ви предложат за почивка в:

квартира Дафови Велинград.

Къщата за гости се намира в квартал „Лъджене” и по-конкретно на улица „Хан Аспарух 78”. Разполага с няколко две единични и една двойна стая, която има собствен санитарен възел. Освен това „квартира Дафови” осигурява безплатен WI-FI интернет за всичките си гости, както и място за паркиране. Цените за нощувка са повече от „народни”, както обичат да казват хората. За двама души, които искат да наемат една стая, то нощувката ви ще излезе 25 лева, което се равнява на 12.50 лева на човек, а промоционалната оферта за трима души в една стая е 30 лева на нощувка. Двойната стая пък се предлага на цена от 30 лева за двама души и 40 лева за трима. За повече информация може да се обадите на някои от следните телефони:

  • 0886708474 – Веска
  • 0887471647 – Георги
  • 0887923332 – Даниелa
  • или да пишете на veskatodorova@abv.bg

Квартира Дафови се намира в близост до центъра на града и на удобно място до някои от най-големите забележителности на Велинград. Като заговорихме за исторически ценности и красиви природни гледки, то любителите на този тип почивка и туризъм със сигурност ще останат доволни от това, което ще видят в планинският курорт. Вероятно сте чували за Клептуза и крепостта „Цепина”. Освен тях обаче, има още много други неща и места, които трябва да разгледате. Някои от тях се намират във Велинград, а други са разположени на 10-15 километра от него.

Велинград е известен още със своите чудодейни минерални извори. Хора от цял свят идват тук, за да се възползват от техните лековити свойства. Освен това в планинският курорт са създадени и много спа комплекси и минерални бани, в които не само, че бихте могли да намерите лек за болките си, но и да се разтоварите пълноценно от натрупаният стрес и умора в ежедневието.

Карта на местоположението на Квартира Дафови Велинград

Comments

comments