Magnum Opus – Велинград

2314
Magnum Opus - Щори, алуминиева и PVC дограма

Magnum Opus – надеждната дограма за вашия дом или офис

Скъпи приятели, време е старата дървена дограма да си заминава и да я замените с модерна, практична и далеч по-функционална PVC или алуминиева дограма. Ако се чудите откъде да намерите подходящи майстори или фирма за това, времето ви за мислене изтече. Няма нужда да продължавате да се ровите из хилядите строителни сайтове или да събирате мнения на приятели или познати. Всички ще ви кажат, че Magnum Opus предлага надеждната дограма за вашия дом или офис!

Magnum Opus, има достатъчно опит и ясна политика относно предоставянето на комплексната услуга изработване, доставяне и монтиране на висококачествена и оптимално защитаваща ви от климатични условия и шума на външния свят дограма. В своето богато от модели, цветове и дизайни портфолио фирмата разполага с най-добрите идеи за вашата домашна дограма, както и за отлични и стилни решение за офиса.

  • Дограмата е нужна, за да ви предпазва от жегите през лятото, от студа през зимата и от шума – през цялата година. Но нейната функционалност в никакъв случай не трябва да си противоречи с вашите естетически възгледи за идеален интериор или екстериор. Точно това е в основата на политиката, с която от години работи екипът на Magnum Opus. Той предлага идеално съчетание от качество и оригинален дизайн. В крайна сметка, вие не просто ще останете доволни обаче, но и ще спестите някой лев. Не забравяйте – Magnum Opus мисли за вас и затова и предлага толкова достъпни цени. От фирмата са на мнение, че дограмата не трябва да е лукс. Тя е необходимост и всяко семейство или работен колектив заслужава да си позволи наистина първокласно изработена и декорирана дограма.
  • Освен с дограма от PVC и алуминий, Magnum Opus предлага и богато разнообразие от щори, сенници и комарници. Ако държите на модерната визия и подобрения в дома, не се колебайте да попитате фирмата за оферта с инфрачервено отопление. Гарантирано е не само качеството, но и пълно съдействие в избора ви за крайно решение – дали да е дограма, или да сменим само щорите! Оставете се в ръцете на професионалистите. Magnum Opus ще се погрижат за вас. Но и за дома ви, а също така и за вашето работно място!

Заповядайте в Magnum Opus! Тук сте на правилното място, когато търсите уют и комфорт за дома си!

Контактти:

Гр.Велинград, ул. „Кисловодск“ 4, Николай Николов

Телефони:

  • 0888 65 41 71
  • 0897 95 88 03
  • 0878 89 36 73

Емайл:

  • magnumopus@abv.bg
  • tybesty@abv.bg

Уебсайт: MagnumOpusBg.EU

Facebook

Comments

comments