Невероятна почивка в Спа Клуб Бор

1631
Спа клуб Бор - Хотели Велинград
Спа клуб Бор - Велинград

Спа Клуб Бор е един от най-големите балнеохотели във Велинград.

Невероятната му архитектура се извисява грандиозно всред боровата гора над централната улица на града. Хотелът е сертифициран от Европейската Спа асоциация за извършване на лечебни и балнео спа процедури. И това не е случайно, защото е разположен върху минерални извори, които лекуват различни заболявания като гинекологични, гастроентерологични, урологични, дерматологични и други. Туристите, могат да се доверят и на специализирани медицински грижи, посещавайки и съответните специалисти, които имат кабинети в хотела.

Леглова база.

Спа хотел Бор има на разположение 88 луксозни апартамента, с атрактивно обзавеждане и всички удобства, двойните стаи са 48, както и няколко студиа. Във всеки апартамент, студио или стая има всичко необходимо, за да могат клиентите да почувстват лукса на Клуба и гостоприемство на домакините. Уникалното тук, е че в банята на всяко спално помещение има течаща минерална вода. Във всяка стая, апартамент или студио има и мини бар, телевизор, сателит, интернет, телефон.

Спа Клуб Бор - Хотели Велинград 2
Спа Клуб Бор Велинград- Леглова база. Снимка: gogo.bg

Ресторант и изхранване.

Хотелът има закрит ресторант, който разполага 200 места, градина-ресторант, който е с капацитет 80 човека, лоби бар с вътрешна и външна част, кафене. Клиентите могат да се насладят на вкусна храна от българската, гръцката, италианската кухня, която се предлага в заведенията. Пресни фрешове и благоуханно кафе в лоби бара ще ги ободрят, а напитките ще утолят жаждата им.

Развлекателна зона.

Хотелът във Велинград разполага с игрална зала, в която на посетителите се предлагат различни забавления и игри, като тенис на маса, народни танци, шахмат, спортни мероприятия и турнири и т.н., компютърна зала, малка и голяма конферентна зала за извършване на бизнес срещи, презентации и др., туристическо бюро. За децата се организират различни забавни и обучителни мероприятия, като участие взимат висококвалифицирани аниматори – педагози.

Спа Клуб Бор - Хотели Велинград 3
Спа Клуб Бор – Спа процедури и басейни.
Снимка: sironatour.com

Спа процедури и басейни.

За любителите на водата, домакините предлагат удобен и луксозен вътрешен и външен минерален басейн за възрастни с фреш бар, минерален басейн за деца, джакузи.

Спа център – предлагат се различни процедури и масажи за релакс и разкрасяване. Клиентите могат да се насладят и на сауна, турска и парна баня, солариум.

В медицинския център на хотела работят лекари, специализирани в различни направления на медицината. Има кабинети по гастроентерология, по гинекология, по неврология, физиотерапия, урология, дерматология, водолечение, инхалации, светолечение и др.

Като обобщение можем да кажем, че посещението на Спа Клуб Бор оставя на туристите много топли спомени от престоя им, поради няколко причини – уникалното му разположение – хем сред природата, хем в центъра, вкусна и питателна храна на достъпни цени, високо ниво на хигиена в ресторанта и хотела, както изцеляващи и релаксиращи спа процедури, извършвани от висококвалифицирани медицински кадри.

Картa на местоположението на Спа Клуб Бор

Comments

comments